Deskundige reparatie

Riet is een natuurproduct en daardoor onderhevig aan slijtage en ouderdom. Als gevolg hiervan zal uw rieten dak na verloop van tijd kleine beschadigingen gaan vertonen. Door de invloed van het weer kan dit proces sneller gaan. Bovendien zorgt de klimaatverandering ervoor dat we steeds vaker te maken krijgen met flinke stormen. Ook hierdoor kan u dak beschadigd raken. Bijvoorbeeld omdat het riet is opgewaaid of omdat er takken of bomen op uw dak zijn gevallen. Vogels kunnen loszittend riet gebruiken voor hun nesten, met als gevolg kale plekken en lekkage. Voor de levensduur van uw rieten dak is het verstandig uw rieten dak tijdig te laten repareren of te laten restaureren. Uitstel van reparaties leidt vaak tot hogere kosten op de langere termijn.

Rietdekkersbedrijf E. Schut herstelt en repareert rieten daken. Daarbij verzorgen wij tevens de noodzakelijke timmerwerkzaamheden aan de kapconstructie en overstekken. Een reparatie is bovendien altijd een goed moment om te kijken of er extra dakdoorvoeren moeten worden aangebracht of een dakraam of dakkapel bij geplaatst moet worden.

Na de uitvoering van de reparatie kan uw rieten dak er weer jaren tegen.

Restauratie

Rietdekkersbedrijf E. Schut restaureert historische rieten daken in de oude glorie. Door gebruik te maken van oude technieken kunnen wij historische rieten daken herstellen en restaureren in de oorspronkelijke staat.

Reparatie en restauratie

Informatie

Is uw rieten dak beschadigd, neem dan direct met ons contact op via het contactformulier op deze pagina of bel of mail ons. Wij komen graag bij u langs om de noodzakelijke werkzaamheden te bespreken. Desgewenst ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers