Kies voor eeuwenoude ervaring

Als u vanuit Ermelo een echte expert zoekt op het gebied van rieten dakbedekking, schakel dan rietdekkersbedrijf Schut in. Wij beschouwen rieten daken als zeer specifieke en bijzondere producten. Wij dragen hier dan ook een groot passie voor. Al vijf generaties lang in de familie Schut. Een rietdekker van ons familiebedrijf is voor elke klus aangaande rieten dakbedekking in te schakelen. Dat is al meer dan 150 jaar zo. Wilt u een rietdekkersbedrijf inschakelen dat VCA gecertificeerd is én aangesloten is bij de vakfederatie? Laat rietdekkersbedrijf Schut dan een bezoekje brengen aan het mooie Ermelo!

Onze rietdekker heeft ervaring met twee soorten daken

De rietdekkers van ons bedrijf kunnen twee soorten daken bij u in Ermelo realiseren. De eerste optie is een traditioneel dak met open constructie. Deze stijl is al eeuwenoud. Houdt u van die traditionele en karakteristieke sfeer? Kies dan voor deze dakbedekking. De tweede optie is een schroefdak. Deze heeft een dichte constructie. Uw nieuwe dak is daardoor iets minder ambachtelijk, maar wel zeer brandveilig en het isoleert stukken beter dan een traditioneel dak. Bent u er al uit wat u onze rietdekker laat realiseren?

Ermelo

Als u al een rieten dak heeft in Ermelo

Naast dat onze rietdekker compleet nieuwe daken realiseert, is hij ook expert in het repareren en onderhouden van dakbedekkingen van riet. Heeft u dus al zo’n dak in Ermelo? Laat onze rietdekker dan langskomen. Dit kan eenmalig, regelmatig (via een onderhoudscontract) of in noodsituaties. In dit laatste geval bijvoorbeeld als er een storm heeft gewoed en u schade aan uw dak heeft. Dan brengt onze vakman uw dakbedekking weer tiptop in orde. Kortom, de vakmensen van rietdekkersbedrijf Schut kunnen schade repareren, aanslag verwijderen en brandwerende coating aanbrengen. Wat wenst u van onze rietdekker in Ermelo?

Hier staat rietdekkersbedrijf Schut om bekend

Rietdekkersbedrijf E. Schut is te herkennen aan onder andere deze mooie punten:

 • VCA gecertificeerd
 • Bewezen familiebedrijf
 • Aangesloten bij de vakfederatie
 • Ervaring van reeds vijf generaties
 • Werkt met eersteklas, Nederlands riet

Ook in Ermelo is rietdekkersbedrijf Schut uw complete partner

U begrijpt, als u in Ermelo op zoek bent naar een complete, ervaren en vakbekwame partner, dan bent u bij onze rietdekker aan het juiste adres. Kies voor familiebedrijf Schut. Vul ons contactformulier in, mail naar info@schut-rietdekker.nl of bel 0342-442046. Wij verwezenlijken graag uw dromen aangaande een rieten dak in Ermelo!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers