Al vijf generaties in de familie

U wilt natuurlijk niet zomaar een rietdekkersbedrijf inschakelen voor de realisatie van uw rieten dak in Laren. Ook als u reeds een rieten dakbedekking heeft, maar deze professioneel wilt laten repareren of onderhouden, is vakmanschap een eerste voorwaarde. Schakel daarom vanuit Laren een rietdekker van rietdekkersbedrijf Schut in. Bij ons werken enkel gediplomeerde en ervaren specialisten. Ons rietdekkersbedrijf heeft al meer dan 150 jaar ervaring en is al vijf generaties lang een familiebedrijf. Kortom, kies ook voor onze rietdekker. Wij zijn in heel midden-Nederland dé expert op het gebied van rieten dakbedekking. Dus ook bij u in Laren!

Heeft u al een rieten dak in Laren?

Uiteraard kan onze rietdekker prima een nieuwe dakbedekking van riet op uw woning of bedrijfspand realiseren. U kunt in dat geval kiezen uit een traditioneel of een schroefdak. Eerstgenoemde heeft een open constructie, laatstgenoemde een dichte. Het traditionele dak is wat karakteristieker, terwijl een schroefdak brandveiliger en beter isolerend werkt.

Laren

Maar ook als u al een dak van riet heeft, is rietdekkersbedrijf Schut uw ideale partner. Heeft u last van schade na een storm in Laren? Of zit uw dak vol met algen en mossen? Dan herstellen wij de schade en maken wij uw dak weer optimaal. Zo gaat het veel langer mee dan de 30 jaar die gemiddeld gesteld wordt als levensduur. Wat mag onze rietdekker voor u betekenen?

De kernwaarden van onze rietdekker in Laren

Graag vertellen wij u meer over de aanpak van onze rietdekker. U kunt ervan op aan dat hij de beste kwaliteit levert. Dat komt omdat wij al vijf generaties lang werken als familiebedrijf. Dit maakt van ons rietdekkersbedrijf een professionele, betrouwbare en vakkundige partner. Bovendien zijn wij aangesloten bij de vakfederatie en zijn wij uiteraard VCA gecertificeerd. Wij werken met duurzaam, eersteklas riet uit Nederland. Ook zijn wij gespecialiseerd in monumentale boerderijen en molens. Wenst u ook de zorgvuldige, vakkundige en ervaren aanpak van onze rietdekker? Schakel hem dan vandaag nog in.

Onze diverse diensten

Mogen wij bij u in Laren een:

 • Reparatie uitvoeren?
 • Schroefdak realiseren?
 • Traditioneel dak aanbrengen?
 • Onderhoudsbeurt volbrengen?
 • Onderhoudscontract afsluiten?

Schakel ons dan nu in!

Hoe schakelt u rietdekkersbedrijf Schut vanuit Laren in?

U kunt ons eenvoudigweg bereiken door uw wensen of vragen in te vullen op ons contactformulier. U mag ons natuurlijk ook mailen via info@schut-rietdekker.nl of bellen via 0342-442046. Rietdekkersbedrijf E. Schut staat graag voor u klaar. Dan bent u straks ook in Laren de gelukkige eigenaar van een prachtig rieten dak.

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers