Bewezen kwaliteit

Heeft u interesse in een traditioneel rieten dak in Huizen? Laat de vakmensen van rietdekkersbedrijf Schut dan een bezoekje aan u brengen. Wij realiseren, onderhouden en repareren al meer dan 150 jaar daken gemaakt van riet. Ons familiebedrijf werkt al die jaren met gediplomeerde en ervaren dakdekkers. En vergeet ons eersteklas, Nederlandse riet niet. Al vele huizen in midden-Nederland hebben wij mogen verbeteren op het gebied van de dakbedekking. Maar ook horeca- en bedrijfspanden behoren tot het werkveld van onze rietdekker. Wat mag rietdekkersbedrijf Schut voor u betekenen? Schakel de rietdekker van ons rietdekkersbedrijf in door vanuit Huizen contact met ons op te nemen.

Heeft u schade in Huizen?

Onze rietdekker wordt om verschillende redenen ingeschakeld in onder andere Huizen. Soms omdat iemand graag een volledig nieuw rieten dak wilt hebben. Maar soms omdat een bestaande dakbedekking van riet onderhoud behoeft. Zo’n dak gaat namelijk gemiddeld zo’n 30 jaar mee. Maar als u het regelmatig laat onderhouden nog veel langer! U kunt kiezen voor een onderhoudscontract bij rietdekkersbedrijf Schut.

Huizen

Dan weet u zeker dat uw dakbedekking in optimale kwaliteit blijft. En dat algen, mos en lekkages wegblijven. Heeft er een storm gewoed over uw huis of bedrijfspand? Laat onze rietdekker de schade herstellen. Inclusief timmerwerk aan de kapconstructie, overstekken en een eventuele dakkapel.

Wat mag onze rietdekker in Huizen betekenen?

Wilt u een compleet nieuw rieten dak op uw pand hebben? Dan kunt u kiezen uit twee verschillende soorten. Wilt u onze rietdekker zo’n echte traditionele dakbedekking laten realiseren? Dan kiest u voor een open constructie. Deze bouwvorm wordt al eeuwenlang toegepast. Het is te herkennen aan de karakteristieke en ambachtelijke uitstraling. Wilt u liever toch een iets meer brandveilige en isolerende variant? Kies dan voor een schroefdak. Deze heeft een dichte constructie. Geef uw wensen aan ons rietdekkersbedrijf door. Dan realiseert onze rietdekker precies wat u wenst. Wilt u ook zo’n mooie indruk maken op uw buren, gasten, bezoekers, relaties, vrienden en familie? Kies dan ook voor een rieten dak!

Wat wenst u in Huizen?

Wij kunnen u het volgende bieden:

 • Reparatie
 • Schroefdak
 • Traditioneel dak
 • Onderhoudsbeurt
 • Onderhoudscontract

Wanneer mag rietdekkersbedrijf Schut naar Huizen komen?

Weet u al welke dienst u van ons wenst? Vul dan ons contactformulier in. Of neem contact met ons op via e-mailadres info@schut-rietdekker.nl of via het telefoonnummer 0342-442046. Dan komt rietdekkersbedrijf Schut binnenkort naar Huizen om uw rieten dak te realiseren, repareren of te onderhouden!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers