Familiebedrijf met meer dan 150 jaar ervaring

U wilt uw nieuwe rieten dak in Bilthoven natuurlijk niet door zomaar een rietdekkersbedrijf laten realiseren. Bent u al de gelukkige eigenaar van een rieten dakbedekking in Bilthoven? Dan kunt u deze ook het beste laten onderhouden en repareren door een gepassioneerd en ervaren rietdekkersbedrijf. Rietdekkersbedrijf E. Schut is zo’n bedrijf. Elke rietdekker van ons is volledig opgeleid en geniet van de ervaring van vijf generaties van dit familiebedrijf. Wij zijn al minstens 150 jaar expert in rieten daken. Wat mag onze rietdekker voor uw dak in Bilthoven betekenen?

Behoefte aan een nieuw dak in Bilthoven?

Onze rietdekker kan natuurlijk een compleet nieuw dak realiseren op uw boerderij, woning, molen of bedrijfspand. U heeft dan de keus uit een traditioneel dak of een schroefdak. Eerstgenoemde is te herkennen aan de open constructie. Deze bouwmethode is al eeuwenoud en zeer karakteristiek. Een schroefdak daarentegen heeft een dichte constructie. Dit maakt hem brandveiliger en beter geïsoleerd. Heeft u al een rieten dakbedekking, maar heeft u last van bijvoorbeeld schade of algen en mos? Laat uw dak dan door rietdekkersbedrijf Schut repareren of onderhouden. U kunt er ook voor kiezen onze rietdekker regelmatig een bezoekje aan Bilthoven te laten brengen. Welke dienst wilt u van ons afnemen?

Bilthoven

Hiervoor staat onze rietdekker in Bilthoven

Onze rietdekker levert beste kwaliteit. Dat doet hij al vijf generaties lang. Wij werken namelijk als familiebedrijf. Dit maakt van ons rietdekkersbedrijf een gepassioneerde en bewezen partner. Ons bedrijf is aangesloten bij de vakfederatie. Ook dragen wij uiteraard het VCA certificaat. Wij staan bekend om onze duurzame en ecologische werkwijze. Zo werken wij met eersteklas riet uit Nederland. Welke dienst wenst u van onze rietdekker? Geef het aan ons door via onderstaande contactgegevens.

Meerdere mogelijkheden

Wij bieden meerdere mogelijkheden aan van service. Mogen wij uw dak:

 • Repareren?
 • Eenmalig onderhouden?
 • Regelmatig onderhouden?
 • Voorzien van een schroefdak?
 • Voorzien van een traditioneel rieten dak?

Als u minimaal één van bovenstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan zijn wij uw ideale partner.

Hoe is rietdekkersbedrijf Schut vanuit Bilthoven in te schakelen?

U kunt ons bereiken vanuit Bilthoven door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met u op. Stuurt u liever een e-mail? Richt deze dan aan info@schut-rietdekker.nl. Bellen mag naar telefoonnummer 0342-442046. Rietdekkersbedrijf E. Schut helpt u graag in Bilthoven aan een goed onderhouden, perfect gerepareerd of prachtig rieten dak!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers