Vijf generaties vol passie

Een rieten dak in Doorn kunt u prima laten realiseren door rietdekkersbedrijf Schut. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 150 jaar. Al vijf generaties lang verwezenlijken wij de mooiste rieten daken. Zowel op woningen en bedrijfspanden als op monumentale boerderijen en molens. Heeft u in Doorn al een dakbedekking van riet op uw pand zitten? Maar moet deze grondig gerepareerd of onderhouden worden? Ook dan is rietdekkersbedrijf Schut uw ideale partner. Waar mag de rietdekker van ons rietdekkersbedrijf u aan helpen? Een nieuw dak? Een zorgvuldige reparatie? Of (periodiek) onderhoud? Neem contact op met onze rietdekker vanuit Doorn via onderstaande contactgegevens.

Wat zijn uw wensen in Doorn?

Wilt u dat onze rietdekker een compleet nieuw dak voor u realiseert? U kunt dan kiezen uit een traditioneel dak of een schroefdak. Wij vertellen u graag wat de verschillen zijn. Een traditioneel dak is karakteristiek en ambachtelijk, maar minder brandveilig en isolerend. Dit dak heeft een open constructie. Een schroefdak is iets minder traditioneel, maar wel wat brandveiliger en beter isolerend. Dit dak heeft een dichte constructie. U kunt de rietdekker van ons rietdekkersbedrijf ook uw dakbedekking prima laten onderhouden als er bijvoorbeeld aanslag van algen of mos op uw dak is ontstaan. Het plegen van dit onderhoud kan ook periodiek plaatsvinden. Sluit dan een onderhoudscontract met ons af vanuit Doorn.

Doorn

Kenmerken van onze rietdekker in Doorn

Wij sommen graag enkele mooie kenmerken op van onze werkwijze. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u niet zomaar een rietdekker inschakelt. U wilt enkel zaken doen met het beste rietdekkersbedrijf in de regio. U gaat voor topkwaliteit. Zoek dan niet verder. Onze rietdekker:

 • Draagt het VCA certificaat
 • Is aangesloten bij de vakfederatie
 • Geniet ervaring van vijf generaties
 • Werkt met eersteklas, Nederlands riet
 • Is expert op het gebied van monumentale boerderijen en molens

Wilt u rietdekkersbedrijf Schut in Doorn aan het werk zien?

Als u rondkijkt in Doorn en omgeving, is de kans erg groot dat u al wat werk van ons ziet. Wilt u zelf ook zo’n prachtig, traditioneel rieten dak? Vul dan ons contactformulier in en geef uw wensen aan ons door. Dit kan ook via e-mailadres info@schut-rietdekker.nl. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0342-442046. Schakel vandaag nog rietdekkersbedrijf Schut in om uw nieuwe dak in Doorn te realiseren!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers