Traditioneel of een schroefdak?

Bij rietdekkersbedrijf Schut kunt u terecht voor al uw klussen aangaande rieten daken in Barneveld. Wilt u uw woning, boerderij, molen of bedrijfspand laten voorzien van een traditioneel rieten dak? Dan bent u bij ons rietdekkersbedrijf aan het juiste adres. Maar ook als u liever een schroefdak heeft, dat brandveiliger en beter isolerend is, kunt u prima onze rietdekker aan het werk zetten. Ook voor reparaties en onderhoudsbeurten in Barneveld zijn wij uw geschikte partner. En dit zijn wij al 150 jaar. Wij zijn namelijk een familiebedrijf dat al vijf generaties lang opereert als vakkundig en volledig opgeleid rietdekkersbedrijf. Waar mag onze rietdekker u aan helpen? Een traditioneel dak? Een benodigde reparatie? Of een complete onderhoudsbeurt? Schakel ons nu in vanuit Barneveld.

Wanneer heeft een rieten dak in Barneveld onderhoud nodig?

Misschien wilt u een compleet nieuw rieten dakbedekking op uw pand. Daarvoor is onze rietdekker prima in te schakelen. Maar misschien bent u al de gelukkige eigenaar van een dak van riet. Wellicht weet u dan al dat een rieten dak een gemiddelde levensduur van 30 jaar heeft. Betekent dit dat na die tijd zo’n dakbedekking volledig vervangen moet worden? Gelukkig niet! Met het juiste onderhoud, door een VCA gecertificeerd rietdekkersbedrijf, kan de levensduur van uw dak enorm verlengd worden. Zelfs de kwaliteit van daken gaat na een onderhoudsbeurt of reparatie door onze rietdekker vaak enorm omhoog. Aan welke diensten moet u dan denken in Barneveld? Denk aan het verwijderen van mos- en algenaanslag, het repareren van schade na een storm of het aanbrengen van een brandwerende coating.

Barneveld

Waarom kiezen voor onze rietdekker in Barneveld verstandig is

Onze rietdekker heeft al heel veel mensen blij gemaakt met een prachtig traditioneel rieten dakbedekking. Wilt u ook een goede indruk achterlaten op uw buren, bezoekers, familie, relaties en vrienden? Kies dan voor zo’n ambachtelijk en imposant dak van riet. Laat deze realiseren, repareren en onderhouden door rietdekkersbedrijf Schut. Onze rietdekker garandeert u in elk geval het volgende:

 • Al vijf generaties actief
 • Eersteklas Nederlands riet
 • Meer dan 150 jaar ervaring
 • Enkel opgeleide vakmensen
 • Voor particulieren en bedrijven

Rietdekkersbedrijf E. Schut klaart uw klus in Barneveld naar wens

Kortom, wilt u in Barneveld ook een prachtig, traditioneel rieten dak? Schakel dan rietdekkersbedrijf Schut in. Geef uw wensen aan ons door via ons contactformulier of mail ze naar info@schut-rietdekker.nl. Bellen mag naar telefoonnummer 0342-442046. Dan geniet u straks in Barneveld van een prachtig rieten dak!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers