Vertrouw op de passie van ons familiebedrijf

Bent u in Garderen op zoek een bewezen bedrijf in het realiseren, repareren en onderhouden van rieten dakbedekking? Dan is rietdekkersbedrijf Schut uw partner. Wij dragen al vijf generaties lang een grote passie en liefde voor rieten dakbedekking. Ons familiebedrijf bestaat dan ook al meer dan 150 jaar. Wij zijn als rietdekkersbedrijf VCA gecertificeerd en aangesloten bij de vakfederatie. Een rietdekker van ons is dan ook volledig opgeleid en draagt alle benodigde kennis en ervaring bij zich. Kortom, schakel ook rietdekkersbedrijf Schut in vanuit het mooie Garderen!

De keuzes van ons rietdekker

Als u in Garderen nog geen rieten dakbedekking heeft, maar deze wel wenst, dan biedt onze rietdekker u straks twee opties. Sinds de oprichting van ons familiebedrijf realiseren wij traditionele rieten daken. Deze bouwvorm, met open constructie, is dan ook al eeuwenoud. Als u een liefhebber bent van ambacht en een karakteristieke uitstraling, dan is deze variant gemaakt voor u. Wilt u rieten dakbedekking die wat brandveiliger en beter isolerend is? Kies dan voor een schroefdak. Weet u nog niet welke keus u wilt maken? Laat u adviseren door onze ervaren rietdekkers.

Garderen

Heeft u al een rieten dak in Garderen?

Misschien heeft u onze rietdekker wel helemaal niet nodig om een compleet nieuw dak bij u te realiseren. Misschien bent u namelijk al de gelukkige eigenaar van een rieten dakbedekking! Wij raden u dan aan deze voldoende te laten onderhouden. En te laten repareren bij schade. Zo kunt u de gemiddelde levensduur van 30 jaar immers enorm laten verlengen! Heeft u last van schade aan uw dakbedekking van riet in Garderen? Vanwege een storm, sneeuwval of een hagelbui misschien? Onze rietdekker repareert de schade graag en vakkundig. Heeft u in Garderen last van aanslag van algen en mos? Onze rietdekker verwijdert deze zorgvuldig en secuur. Kortom, rietdekkersbedrijf Schut biedt u altijd uitkomst!

Rietdekkersbedrijf E. Schut in vijf woorden samengevat

Rietdekkersbedrijf E. Schut is samen te vatten in de volgende vijf woorden:

 1. Gecertificeerd
 2. Familiebedrijf
 3. Vakfederatie
 4. Duurzaam
 5. Opgeleid

Zoek vanuit Garderen contact op met rietdekkersbedrijf Schut

Kortom, als u op zoek bent naar een ervaren, gediplomeerde en gepassioneerde rietdekker in Garderen, dan bent u bij familiebedrijf Schut aan het juiste adres. U schakelt ons in door ons contactformulier in te vullen. Maar u kunt natuurlijk ook mailen naar info@schut-rietdekker.nl of bellen naar 0342-442046. Wij helpen u graag aan precies die rieten dakbedekking waar u al tijden van droomt in Garderen!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers