Volledig opgeleide vakmensen

Zoekt u een partner in Zeist voor het realiseren, repareren en onderhouden van een rieten dak? Schakel dan rietdekkersbedrijf Schut in. Onze volledig opgeleide rietdekker voorziet uw woning, molen of pand graag van nieuwe dakbedekking van riet. Heeft u last van schade? Onze rietdekker repareert uw dak in Zeist volledig naar wens. Naast het repareren van daken, zijn wij ook prima in te schakelen voor onderhoud. U kunt bij rietdekkersbedrijf Schut zelfs een periodiek onderhoudscontract afsluiten. Een rieten dakbedekking heeft een gemiddelde levensduur van 30 jaar. Dankzij ons onderhoud kunt u deze met jaren verlengen. Kortom, schakel rietdekkersbedrijf Schut nu in in Zeist.

Zeist zit vol met werk van ons

Rietdekkersbedrijf E. Schut biedt een ruim aanbod aan diensten. Hierdoor is de kans groot dat u al eens werk van onze rietdekker heeft kunnen bewonderen van ons in Zeist en omstreken. Nieuwe daken bijvoorbeeld. Wij bieden twee verschillende varianten aan. Enerzijds is er de traditionele versie. Deze is voorzien van een open constructie. Anderzijds is er het schroefdak. Herkenbaar aan de dichte constructie. Een traditioneel dak maakt een prachtige, ambachtelijke indruk. Wilt u genieten van een rieten dakbedekking, maar toch graag genieten van een beter brandveiligheid en isolatie? Dan is het schroefdak een betere keus voor u. Wat onze rietdekker ook voor u mag betekenen, hij volbrengt zijn werk met de beste middelen. Zo werkt hij met eersteklas Nederlands riet en gepaste materialen zoals verrijkers en shovels. Onze rietdekkers zijn allemaal gepassioneerde, opgeleide en klantvriendelijke krachten. Dat mag ook wel voor een bedrijf dat is aangesloten bij de vakfederatie en het VCA certificaat draagt. Bent u al overtuigd?

Zeist

Schakel onze rietdekker in Zeist in

Onze rietdekkers hebben al vele boerderijen, woningen, molens en panden in Zeist mogen voorzien van een rieten dakbedekking. Of het dak is door onze rietdekker zorgvuldig gerepareerd of onderhouden. Elke rietdekker van rietdekkersbedrijf Schut houdt de volgende waarden hoog in het vaandel:

 • Lever de hoogste kwaliteit
 • Werk met eersteklas, Nederlands riet
 • Specialiseer u in monumentale panden
 • Houdt u altijd aan de vooraf gemaakte afspraken
 • Leer van de ervaring van vijf generaties in de familie

Mag rietdekkersbedrijf Schut u in Zeist helpen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in. Dan nemen wij contact met u op. U mag uw verzoek of vraag ook naar ons mailen. Gebruik hiervoor e-mailadres info@schut-rietdekker.nl. Direct contact kunt u verkrijgen door te bellen naar 0342-442046. Rietdekkersbedrijf E. Schut hoort graag wat wij voor u kunnen betekenen in Zeist!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers