Bouwen en repareren

Rietdekkersbedrijf E. Schut bouwt en repareert schoorstenen. Wanneer uw rieten dak een onderhoudsbeurt krijgt, is het verstandig ook de bestaande schoorstenen te inspecteren en zonodig te vegen en te repareren.

In een bestaand rieten dak kunnen nieuwe dakdoorvoeren worden gemaakt. Er wordt dan op de meest gunstige locatie een gat gemaakt in het onderliggende dakbeschot en waar nodig aanpassingen gedaan in de dakconstructie. De dakdoorvoer wordt vervolgens met zink of koper ingedekt.

Schoorstenen

Voor schoorstenen wordt op een vergelijkbare wijze te werk gegaan. Wij zorgen er voor dat uw schoorsteen of dakdoorvoer perfect in uw rieten dak wordt ingepast.

Een nieuw aan te brengen rookkanaal moet voldoen aan de eisen van de norm NEN 6062. Het kanaal moet door een door de overheid aangewezen test- of keuringsinstituut volgens deze norm zijn getest en goedgekeurd.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de reparatie van een schoorsteen of wilt u een nieuwe schoorsteen of een extra dakdoorvoer? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier op deze pagina of mail of bel ons ☎ 0342-442046.

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers