Kies voor een karakteristiek dak

Rietdekkersbedrijf E. Schut heeft in de afgelopen jaren al vele huizen in Heelsum mogen voorzien van een traditioneel rieten dak. Soms omdat particulieren of bedrijven een compleet nieuw dak wilden, en soms omdat er dringend een reparatie of onderhoudsbeurt door ons rietdekkersbedrijf gewenst werd. Voor al deze diensten is onze rietdekker in te schakelen. Als u nog geen rieten dakbedekking heeft in Heelsum, maar deze wel wenst, dan kunt u kiezen uit een traditioneel dak of een schroefdak. Het verschil zit ‘m in de constructie. De traditionele variant heeft een open constructie, wat haar meer ambachtelijk en karakteristieker maakt. Een schroefdak heeft een dichte constructie, waardoor deze brandveiliger is en beter isoleert. Kortom, wat uw wens ook is, onze rietdekker verwezenlijkt deze graag, snel en zorgvuldig. Benader rietdekkersbedrijf Schut vanuit Heelsum via onderstaande contactgegevens.

Volledig vervangen is in Heelsum niet altijd nodig

Een rieten dakbedekking gaat gemiddeld 30 jaren mee. Vaak denken mensen dat, zodra die tijd verstreken is, het dak vervangen moet worden. Niets is gelukkig minder waar. Als u uw dakbedekking van riet in Heelsum (regelmatig) laat onderhouden, dan verlengt de levensduur aanzienlijk. Een rietdekker van ons familiebedrijf verzorgt graag de reparatie of het onderhoud van uw dakbedekking. Heeft er een hevige storm gewoed over uw pand? Laat onze rietdekker de eventuele schade herstellen.

Lijdt uw rieten dakbedekking onder lelijke aanslag van bijvoorbeeld algen en mos? Laat de specialisten van rietdekkersbedrijf Schut deze vakkundig weghalen. Omdat wij bovendien gespecialiseerd zijn in monumentale boerderijen en molens, kunt u ervan op aan dat wij zeer zorgvuldig en secuur met uw dakbedekking omgaan. Zo gebruikt onze rietdekker bij elke realisatie en reparatie enkel eersteklas, Nederlands riet. Mogen wij deze ook aanbrengen op uw pand in Heelsum?

Kies voor onze rietdekker en wel hierom

Een rietdekker van rietdekkersbedrijf Schut is niet zomaar een klusjesman. Wij werken enkel met getalenteerde, opgeleide en betrouwbare krachten. Dat mag ook wel, en wel om de volgende redenen. Ons bedrijf:

 • Bestaat al meer dan 150 jaar
 • Is aangesloten bij de vakfederatie
 • Werkt met hoogstaande kwaliteit riet
 • Is al vijf generaties een familiebedrijf
 • Zet enkel volkomen opgeleide krachten in

Bent u overtuigd van rietdekkersbedrijf Schut in Heelsum?

Bent u inmiddels in Heelsum ook overtuigd van onze kwaliteit, veelzijdigheid en passie? Schakel rietdekkersbedrijf Schut dan nu in. Dit kan via ons contactformulier, door het sturen van een mail naar info@schut-rietdekker.nl of door te bellen naar 0342-442046. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u in Heelsum kunnen betekenen!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers