Liever meer karakter of meer isolatie?

Voor iedereen die in Oosterbeek mooie, traditionele rieten dakbedekking wilt, heeft rietdekkersbedrijf Schut de oplossing. Zo kan onze rietdekker een dak realiseren met een open constructie. Deze ambachtelijke en karakteristieke bouwvorm wordt al eeuwenoud toegepast. Tegenwoordig kiezen mensen echter ook vaak voor een schroefdak. Deze bouwvorm, met een dichte constructie, past rietdekkersbedrijf Schut nu zo’n 35 jaar toe. Het mooie van deze variant is dat hij wat brandveiliger is en beter isoleert. Heeft u al een rieten dakbedekking in Oosterbeek? Dan kan onze rietdekker deze repareren en onderhouden. Kortom, rietdekkersbedrijf Schut is graag uw complete partner in Oosterbeek.

Hoe lang bestaat uw rieten dak in Oosterbeek?

Heeft u nog geen rieten dak in Oosterbeek, maar wenst u er wel één? Laat deze dan realiseren door onze volledig opgeleide en ervaren rietdekker. Woont of werkt u al in een pand dat voorzien is van een dakbedekking van riet? Dan is het verstandig deze (periodiek) te laten onderhouden. Een rieten dakbedekking heeft namelijk een gemiddelde levensduur van 30 jaar.

Oosterbeek

Indien u kiest voor grondig en regelmatig onderhoud, dan wordt deze levensduur significant verlengt. Dit bespaart u vele kosten voor een volledige vervanging. Moet uw dak in Oosterbeek gerepareerd worden? Ook dan kan onze rietdekker op zorgvuldige wijze uw dakbedekking herstellen. Kortom, heeft u bijvoorbeeld last van schade na een storm, aanslag van algen of mos, of wilt u een brandwerende coating aan laten brengen op uw dakbedekking? Schakel dan de experts van rietdekkersbedrijf Schut in.

Mooie voordelen van onze rietdekker

Wij overtuigen u graag van het feit dat u met het inschakelen van onze rietdekker niet voor zomaar een klusjesman kiest. Rietdekkersbedrijf E. Schut staat al jaren bekend als bekwaam, bewezen en betaalbaar familiebedrijf. Hierbij een opsomming van waarom het kiezen van een rietdekker van ons bedrijf een verstandige keus is:

 • Wij zijn lid van de vakfederatie
 • Ons bedrijf is VCA gecertificeerd
 • Onze specialisten zijn volledig opgeleid
 • Wij bestaan al meer dan 150 jaar, vijf generaties lang
 • Onze vakmensen gebruiken eersteklas, Nederlands riet

Rietdekkersbedrijf E. Schut is er voor u in Oosterbeek

Weet u al precies wat wij voor u in Oosterbeek mogen betekenen? Wilt u bijvoorbeeld een compleet nieuwe dakbedekking, een zorgvuldige reparatie of een grondige onderhoudsbeurt voor uw rieten dak? Vul dan nu het contactformulier van rietdekkersbedrijf Schut in. U mag ons ook mailen of bellen via respectievelijk info@schut-rietdekker.nl en 0342-442046. Wij zijn zo in Oosterbeek om u te helpen!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers