Al anderhalve eeuw actief

Rietdekkersbedrijf E. Schut is al meer dan 150 jaar actief in omgeving Soest. Zoekt u een ervaren en vakkundige rietdekker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al deze 150 jaar creëren wij herkenbare traditionele rieten daken. Met een open constructie. Echter, ons werkveld is wel verbreed door de jaren heen. Omdat veel mensen liever een brandveiliger en beter isolerende dak hebben, realiseert ons rietdekkersbedrijf al zo’n 35 jaar ook schroefdaken. Deze zijn voorzien van een dichte constructie. Wat mag onze rietdekker bij u in Soest verwezenlijken? Misschien wilt u hem wel inschakelen voor het repareren of onderhouden van uw huidige dakbedekking. Dit behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Schakel rietdekkersbedrijf Schut snel in vanuit Soest.

Kies voor de beste kwaliteit in Soest

U wilt natuurlijk niet zomaar elke rietdekker uw dak laten maken, repareren of onderhouden. In dat geval bent u bij rietdekkersbedrijf Schut aan het juiste adres. Ten eerste zijn wij aangesloten bij de vakfederatie. Ten tweede zijn wij uiteraard VCA gecertificeerd.

Soest

U weet dus zeker met echte vakmensen van doen te hebben. En dat wij precies op de juiste traditionele wijze werken. Hiervoor gebruiken wij het best passende materiaal, zoals verrijkers en shovels. Een ander groot voordeel van onze werkwijze is dat wij een gedegen familiebedrijf zijn. Wij staan al vijf generaties bekend om onze vakkundige, zorgvuldige en maatwerk resultaten. Dit geeft aan dat wij continu hoogstaande kwaliteit leveren. Mag onze rietdekker dit ook bij u in Soest verwezenlijken?

Eerder werk van onze rietdekker in Soest

Wellicht heeft u al wel eens werk van onze rietdekker in het mooie Soest gezien. Dat kan zowel een nieuw rieten dak zijn, als een eeuwenoude dakbedekking. Naast dat wij nieuwe daken realiseren, kunnen wij ook uw dakbedekking onderhouden en repareren. Is uw dak van riet bijvoorbeeld ontsierd door lelijke algen en mossen? Laat ons deze zorgvuldig verwijderen. Wij brengen desgewenst ook nog een brandwerende coating aan. Ondervindt u schade als gevolg van een hevige storm? Onze rietdekker herstelt de boel snel en secuur. Hierbij nog enkele voordelen van ons rietdekkersbedrijf:

 • Hoge kwaliteit
 • Afspraak is afspraak
 • Vijf generaties ervaring
 • Duurzaam en ecologisch
 • Specialist in monumentale boerderijen en molens

Rietdekkersbedrijf E. Schut helpt u graag in Soest

Schakel onze diensten in door uw wensen met ons te delen via ons contactformulier. Wenst u meer informatie? Mail of bel dan naar info@schut-rietdekker.nl of 0342-442046. Rietdekkersbedrijf E. Schut is graag uw partner in Soest als het gaat om traditionele rieten daken!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers