Traditionele werkwijze

Als u een echt traditioneel rieten dak wenst in Loosdrecht, dan bent u bij rietdekkersbedrijf Schut aan het juiste adres. Ons rietdekkersbedrijf bestaat al meer dan 150 jaar. Het is een familiebedrijf waarin al vijf generaties lang de mooiste rieten daken worden gerealiseerd. Dit betekent ook dat wij niet zomaar elke rietdekker in dienst nemen. Wij werken enkel met gediplomeerde en ervaren vakmensen. Wilt u een compleet nieuwe dakbedekking van riet in Loosdrecht? Of wilt u dat onze rietdekker komt onderhouden of repareren? Alles is mogelijk bij rietdekkersbedrijf Schut. Maak snel een afspraak met onze vakmensen. Dan realiseren wij het mooiste rieten dak bij u in Loosdrecht.

Verleng de levensduur van uw dak in Loosdrecht

Wist u dat een rieten dakbedekking gemiddeld een levensduur van 30 jaar heeft? Gelukkig kunt u deze levensduur eenvoudig verlengen. Laat uw dakbedekking onderhouden door een rietdekker van rietdekkersbedrijf Schut! Wij gebruiken de juiste materialen voor gepast onderhoud aan traditionele rieten daken. Denk aan verrijkers en shovels. Maar omdat wij ook schroefdaken realiseren, weten wij ook deze prima te optimaliseren. Na onze werkzaamheden aan uw dakbedekking in Loosdrecht geniet weer optimaal van uw prachtige pand. Dit kan uw woning zijn, maar ook een horecagelegenheid of bedrijfspand. Wij zijn namelijk dé partner wat betreft karakteristieke daken voor particulieren en bedrijven. Wat mag onze rietdekker voor u betekenen?

Loosdrecht

De diensten van onze rietdekker in Loosdrecht

Ons rietdekkersbedrijf is in te schakelen voor het realiseren, onderhouden en repareren van rieten daken. Houdt u van die echte traditionele daken vol karakter? Dan is een eeuwenoude open constructie precies wat u zoekt. Wilt u echter liever dat onze rietdekker een brandveilige en isolerende dakbedekking bij u verwezenlijkt? Kies dan voor een schroefdak, met een dichte constructie. Mag onze rietdekker gaan repareren? Dan herstelt hij onder andere het riet en verzorgt het nodige timmerwerk aan de constructie, overstekken en dakkapellen. Bij onderhouden verwijderen we eventuele aanslag en zorgen we ervoor dat lekkage wegblijft. Ook spuiten we het riet graag in met een brandwerende coating. Uiteraard kunt u ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten.

Onze voordelen in Loosdrecht

 • VCA gecertificeerd
 • Ruim 150 jaar actief
 • Lid van de vakfederatie
 • Duurzaam en ecologisch
 • Gediplomeerde vakmensen

Contactgegevens rietdekkersbedrijf Schut vanuit Loosdrecht

Wilt u ons inschakelen? Vul dan ons contactformulier in. U mag uw verzoek ook mailen naar info@schut-rietdekker.nl. Voor direct contact kunt u bellen naar 0342-442046. Rietdekkersbedrijf E. Schut is uw partner op het gebied van rieten daken in Loosdrecht!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers