Al 150 jaar een begrip in de regio

Zoekt u naar een vakbekwaam en bewezen rietdekkersbedrijf in omgeving Baarn? Zoek dan niet verder. U bent terecht gekomen op de website van rietdekkersbedrijf Schut. Elke rietdekker die bij ons werkt is volledig gediplomeerd. Wij zijn een familiebedrijf, waarbij het rietdekken al vijf generaties lang in de familie zit. Inmiddels hebben wij al meer dan 150 jaar de mooiste rieten daken in heel midden-Nederland gerealiseerd. Maar ook voor het onderhouden en repareren van daken van riet bent u bij ons aan het juiste adres. Welke klus heeft u voor onze rietdekker in Baarn klaarliggen? Wij helpen zowel particulieren als bedrijven. Geef uw wensen vandaag nog door aan rietdekkersbedrijf Schut vanuit Baarn!

Maak grote indruk in Baarn

Een rieten dakbedekking maakt een ontzettend mooie indruk op uw buren, bezoekers, gasten, familie en vrienden. Het toont karakter, ambacht en traditie. Het realiseren van zulke daken is dan ook puur vakmanschap. Bij rietdekkersbedrijf Schut weet u zeker dat u de beste kwaliteit ontvangt. Wij zijn aangesloten bij de vakfederatie. En vergeet ook onze VCA certificatie niet. Ook werkt onze rietdekker altijd met het juiste materiaal. Zoals verrijkers en shovels. Of deze rietdekker nou een traditioneel rieten dak met open constructie maakt, of een brandveiliger en beter isolerend schroefdak met dichte constructie. Waar mogen wij u in Baarn aan helpen? Een nieuw dak, een reparatie of heeft u behoefte aan (periodiek) onderhoud aan uw dak?

Baarn

Hier staat onze rietdekker in Baarn om bekend

Als u rondkijkt in Baarn is de kans groot dat u eerder werk van onze rietdekker ziet. Ons werk is toegepast op woningen, maar ook op horecagelegenheden en bedrijfspanden. En wist u dat wij specialist zijn in het oplappen van monumentale boerderijen en molens? Ook als u de gelukkige eigenaar van zo’n pand bent, is rietdekkersbedrijf Schut dus uw ideale partner. Onze rietdekker:

 • Levert hoge kwaliteit
 • Werkt duurzaam en ecologisch
 • Is specialist in monumentale panden
 • Hanteert een afspraak is afspraak aanpak
 • Is opgeleid aan de hand van vijf generaties ervaring

Haal rietdekkersbedrijf Schut naar Soest

Wilt u meer weten over onze diensten? Laat uw verzoek of vraag dan achter op ons contactformulier. U kunt ook mailen naar info@schut-rietdekker.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken via 0342-442046. Rietdekkersbedrijf E. Schut realiseert graag precies dat rieten dak waar u naar op zoek bent in Baarn!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers