Traditioneel of iets brandveiliger?

U kunt bij rietdekkersbedrijf Schut terecht voor precies dat rieten daken dat u wenst in Apeldoorn. Wij hebben voor uw woning, boerderij, molen of bedrijfspand namelijk twee soorten daken. Heeft u interesse in een traditioneel rieten dak? Deze realiseren de rietdekkers van ons rietdekkersbedrijf met gemak. Op ambachtelijke wijze, met een open constructie. Wilt u onze rietdekker een wat brandveiliger en beter isolerend dak laten maken? Kies dan in Apeldoorn voor een schroefdak met dichte constructie. Uiteraard is ons rietdekkersbedrijf ook in te schakelen voor reparaties en onderhoud. Kortom, als het om rieten dakbedekking gaat, is onze rietdekker degene die u in Apeldoorn moet hebben.

Is uw rieten dak in Apeldoorn nog in goede staat?

Zoals gezegd creëren wij compleet nieuwe daken. Maar wij willen ook dat mensen zo lang mogelijk kunnen genieten van hun rieten dakbedekking. Daarom is onze rietdekker ook in te zetten voor reparaties en onderhoud. Waar moet u dan aan denken? Ernstige schade bijvoorbeeld, vanwege een storm. Wij lappen uw in Apeldoorn dak weer zo goed als nieuw op. Dit geldt ook voor ons onderhoud. Elke dakbedekking van riet loopt aanslag op. Van algen en mos bijvoorbeeld. Wij verwijderen deze aanslag zorgvuldig. Met behoud van het riet. Moet het riet toch vervangen worden? Dan gebruikt onze rietdekker hiervoor eersteklas, Nederlands riet. Een rieten dak gaat gemiddeld 30 jaar mee. Maar na het inschakelen van rietdekkersbedrijf Schut is deze met vele jaren verlengd. Kies ook in Apeldoorn voor zo’n prachtige dakbedekking!

Apeldoorn

Onze rietdekker in vijf woorden

Wij vertellen u graag waar onze rietdekker zoal voor staat. Wij zijn een familiebedrijf met ruim 150 jaar ervaring achter ons. Dit is opgedeeld in maar liefst vijf generaties familie Schut. Al deze ervaring draagt elke rietdekker van ons met zich mee. Bovendien is hij volledig opgeleid in het vak. Dat wij zo lang bestaan, betekent niet dat wij stilstaan. Wij ontwikkelen ons voortdurend. Zo is rietdekkersbedrijf Schut:

 • Duurzaam en ecologisch
 • Aangesloten bij de vakfederatie
 • Voorzien van de VCA certificatie
 • Actief voor particulieren en bedrijven
 • In te schakelen in heel midden-Nederland

Rietdekkersbedrijf E. Schut komt graag naar Apeldoorn

U begrijpt, voor een mooie, traditionele en perfect onderhouden rieten dakbedekking, moet u in Apeldoorn bij rietdekkersbedrijf Schut zijn. Schakel ons in door uw wensen achter te laten op ons contactformulier. Een mail sturen mag naar info@schut-rietdekker.nl. Wilt u direct antwoord op uw vragen? Bel dan naar telefoonnummer 0342-442046. Wij komen graag naar Apeldoorn om een prachtig rieten dak te realiseren!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers