Al 5 generaties actief

Wilt u een mooi, traditioneel rieten dak op uw woning of bedrijfspand in Blaricum? Schakel dan de vakmensen van rietdekkersbedrijf Schut in. Ons familiebedrijf is al vijf generaties lang actief in het realiseren, onderhouden en repareren van rieten dakbedekking. Wij bestaan al meer dan 150 jaar. Vele panden in midden-Nederland zijn voorzien van een rieten dak dat door ons is aangebracht of onderhouden. Wat mag ons rietdekkersbedrijf voor u betekenen? Onze rietdekker hoort graag wat uw wensen in Blaricum zijn. U kunt ervan op aan dat deze rietdekker uitsluitend kwaliteit levert. Kortom, kies ook voor de diensten van rietdekkersbedrijf Schut in Blaricum!

Hoe lang gaat uw dak mee in Blaricum?

Onze experts kunnen u vertellen dat een rieten dakbedekking gemiddeld 30 jaar meegaat. Moet deze daarna volledig vervangen worden? Nee, niet per definitie. U kunt uw originele rieten dak prima door onze rietdekker laten onderhouden en repareren. Bijvoorbeeld als u last heeft van algen en mos. Of als u schade ondervindt na een hevige storm. De opgeleide vakmensen van rietdekkersbedrijf Schut zijn overal voor in te schakelen. Wij gebruiken enkel eersteklas, Nederlands riet. Duurzaam gewonnen en ecologisch verantwoord. Wilt u dus in Blaricum ook indruk maken op buren, familie, vrienden en voorbijgangers? Schakel dan onze rietdekker in.

Hiervoor komt onze rietdekker naar Blaricum

U kunt tot in detail aangeven wat u van ons rietdekkersbedrijf verwacht. Heeft u uw zinnen bijvoorbeeld gezet op een traditioneel dak? Dan is onze rietdekker de persoon die u hiervoor moet hebben. Hij bouwt graag een dak met open constructie. Deze karakteristieke bouwvorm wordt al eeuwenlang toegepast. Wilt u liever een dakbedekking die iets beter isoleert en brandveilig is? Dan is de dichte constructie van een schroefdak een meer logische keus. Ook deze realiseren wij. Maar ook als u al een rieten dak heeft, dan kan onze rietdekker deze prima onderhouden. Zo kunnen we een brandwerende coating aanbrengen. Wilt u graag dat uw dak periodiek gecontroleerd en zonodig onderhouden wordt? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af.

Kiest u ook hiervoor in Blaricum?

 • Vijf generaties actief
 • Bewezen familiebedrijf
 • Eersteklas Nederlands riet
 • VCA gecertificeerd en lid van de vakfederatie
 • Specialist in monumentale boerderijen en molens

Schakel rietdekkersbedrijf Schut in Blaricum in

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Laat uw wensen dan achter op ons contactformulier. Of mail ze naar e-mailadres info@schut-rietdekker.nl. Heeft u vragen? Stel ze dan via telefoonnummer 0342-442046. De rietdekkers van rietdekkersbedrijf Schut helpen u graag aan een traditioneel rieten dak in Blaricum!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers