Voor de liefhebber van ambacht

Droomt u ook al jaren in Bennekom van een mooi, traditioneel rieten dak? Schakel dan rietdekkersbedrijf Schut in. Wij zijn al meer dan 150 jaar expert op het gebied van rieten dakbedekking. Reeds vijf generaties lang realiseert, repareert en onderhoudt familie Schut allerhande rieten daken. Mag onze rietdekker bij u een dak verwezenlijken? Dan heeft u bij ons rietdekkersbedrijf de keuze uit een traditioneel (open constructie) of een schroefdak (dichte constructie). Eerstgenoemde staat bekend om haar ambachtelijke en karakteristieke uiterlijk. Laatstgenoemde wordt juist vaak gekozen vanwege haar brandveilige en isolerende eigenschappen. Als u al een rieten dakbedekking heeft in Bennekom, dan zorgt onze rietdekker er graag voor dat deze in goede staat komt en blijft. Waarvoor mag rietdekkersbedrijf Schut voor u naar Bennekom komen?

Wij verlengen de levensduur van uw dak in Bennekom

Wist u dat een rieten dakbedekking gemiddeld een levensduur van 30 jaren heeft? Misschien heeft uw pand in Bennekom al zo’n mooi, indrukwekkend dak. Weet u hoe lang geleden deze aangebracht is? U zit natuurlijk niet te wachten op een complete vervanging. Dit kost u een hoop geld en levert vaak veel gedoe op. Kies daarom voor een onderhoudsbeurt. Of sluit direct een onderhoudscontract bij onze rietdekker af.

Bennekom

Wij maken uw dak weer in een prima staat. Heeft u bijvoorbeeld last van een hevige storm in Bennekom gehad? En is daardoor uw dakbedekking beschadigd? Onze rietdekker zal deze zorgvuldig herstellen. Is het riet bovenop uw woning, molen, boerderij of bedrijfspand aangetast door aanslag van algen of mos? Ook dat hebben wij snel en secuur verholpen. Desgewenst brengen we direct een brandwerende coating aan. Kortom, rietdekkersbedrijf Schut is overal voor in te schakelen!

De beste rietdekker uit de omgeving

Wij van rietdekkersbedrijf Schut begrijpen heel goed dat u enkel de beste rietdekker aan het werk wilt zetten. U gaat immers voor topkwaliteit. Onze rietdekker biedt u de volgende voordelen:

 • Volledig opgeleid
 • Klantvriendelijk
 • Meedenkend
 • Zorgvuldig
 • Ervaren

Kies voor rietdekkersbedrijf Schut in Bennekom

Kortom, kies vanuit Bennekom voor ons familiebedrijf. Wij zijn aangesloten bij de vakfederatie en zijn VCA gecertificeerd. U weet dus zeker met echte experts van doen te hebben. Schakel rietdekkersbedrijf Schut in via ons contactformulier, via e-mailadres info@schut-rietdekker.nl of telefoonnummer 0342-442046. Wij realiseren graag een prachtig dak voor u in Bennekom!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers