Een dak vol karakter en ambacht

De vakmensen van rietdekkersbedrijf Schut begrijpen als geen ander dat een rieten dak in Huissen een zeer specifiek product is. Dat met de grootste zorg en passie gerealiseerd, gerepareerd en onderhouden dient te worden. Voor al deze klussen bent u bij de rietdekker van ons familiebedrijf aan het juiste adres. Ons bedrijf bestaat al meer dan 150 jaar. Op dit moment werken we vanuit de vijfde generatie van familie Schut. Wij zijn tevens aangesloten bij de vakfederatie. En uiteraard is ons rietdekkersbedrijf VCA gecertificeerd. Benieuwd naar onze diensten? Benader rietdekkersbedrijf Schut vanuit Huissen en laat u informeren!

Welk dak wenst u van onze rietdekker?

Als u in Huissen een rieten dakbedekking wenst, kunt u bij ons kiezen uit twee aantrekkelijke varianten. Al eeuwenlang wordt de traditionele variant toegepast. Deze bevat een open constructie. Hierdoor oogt hij uitermate ambachtelijk en karakteristiek. De laatste 35 jaar passen we ook nog een andere vorm toe.

Huissen

Deze noemen we een schroefdak en is voorzien van een dichte constructie. Dit maakt deze dakbedekking wat brandveiliger en hij isoleert beter. Kortom, wij hebben voor ieder wat wils. U kunt overigens ook het riet op uw dak laten voorzien van een brandwerende coating. Wat mag onze rietdekker voor u betekenen?

Laat uw dak in Huissen regelmatig onderhouden

Wist u dat de levensduur van een rieten dakbedekking gemiddeld zo’n 30 jaar telt? Maar als u het grondig en regelmatig laat onderhouden door een specialist, dan gaat het nog veel langer mee. Onze rietdekker is in te schakelen voor een eenmalige onderhoudsbeurt, reparaties en middels een structureel onderhoudscontract. Er kunnen verschillende oorzaken zijn in Huissen waarom een bezoekje van onze rietdekker gewenst is. Is er een hevige storm geweest en heeft u last van schade? Zit er aanslag van algen en mos op uw dakbedekking? De vakmensen van rietdekkersbedrijf Schut repareren, herstellen en verzorgen het riet optimaal. Kortom, u kunt onze rietdekker voor allerhande klussen naar Huissen halen.

Vijf kenmerken van Rietdekkersbedrijf E. Schut

Rietdekkersbedrijf E. Schut staat bekend om de volgende mooie kenmerken:

 • Familiebedrijf
 • VCA gecertificeerd
 • Vijf generaties ervaring
 • Aangesloten bij vakfederatie
 • Duurzame en ecologische werkwijze

Kies in Huissen voor de experts van rietdekkersbedrijf Schut

Bent u benieuwd naar wat onze rietdekker voor u in Huissen kan betekenen? Schakel hem in en laat u overtuigen. Laat uw wensen achter op ons contactformulier, mail ze naar info@schut-rietdekker.nl of geef ze telefonisch aan ons door via 0342-442046. Dan lichten wij u graag in onze over wat wij in Huissen kunnen realiseren!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers