Meer dan 150 jaar ervaring

Hoewel riet al duizenden jaren wordt gebruikt voor het dekken van daken, is rietdekken een echt ambacht dat veel vaardigheid, kennis en ervaring vereist. Dat weten wij als geen ander. Ons familiebedrijf bestaat al 150 jaar en inmiddels is de vijfde generatie werkzaam in het bedrijf. In ons familiebedrijf is het vakmanschap en de ambachtelijke kennis van generatie op generatie overgedragen.

Wij maken hoogwaardige rieten daken die prachtig zijn om te zien, lang mee gaan en voldoen aan alle moderne eisen als het gaat om comfort en duurzaamheid.

We werken daarom uitsluitend met eersteklas riet. De kwaliteit van het riet is van groot belang voor de levensduur van het dak. Daarom controleren we het riet uitvoerig voordat we ermee aan de slag gaan. We doen dit met betrokken en gediplomeerde professionals die liefde hebben voor het vak.

Rietdekkersbedrijf E. Schut maakt zowel traditionele rieten daken, als schroefdaken. Traditionele daken worden gebouwd volgens een methode die al eeuwen toegepast wordt: met een open constructie. Daken met karakter, maar wel tochtig en brandgevaarlijk. Om die redenen worden er tegenwoordig veel vaker schroefdaken gemaakt. Deze hebben een dichte constructie, die veiliger is en beter isoleert.

Rietdekkersbedrijf E. Schut is:

Over ons

Ons bedrijf is gevestigd in Kootwijkerbroek in de provincie Gelderland. Behalve in Gelderland zijn wij ook regelmatig actief in de provincie Utrecht, maar u vindt onze daken in heel Nederland. In Gelderland en Utrecht kunt u onze daken aantreffen in plaatsen als Loosdrecht, Blaricum, Huizen, Laren, Soest, Baarn, Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Doorn, Barneveld, Apeldoorn, Ede, Oosterbeek, Bennekom, Heelsum, Huissen, Ermelo, Garderen.

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers