Twee soorten daken, welke kiest u?

Als u verlangt naar een mooie, traditionele rieten dakbedekking in Ede, dan is het verstandig deze te laten realiseren door de vakmensen van rietdekkersbedrijf Schut. U kunt bij ons kiezen uit een traditioneel of een schroefdak. Eerstgenoemde is meer ambachtelijk en karakteristieker, laatstgenoemde wat brandveiliger en beter isolerend. Dit doordat een traditionele dakbedekking gemaakt wordt met een open constructie en het schroefdak met een dichte. Heeft u al bedacht wat onze rietdekker bij u mag realiseren in Ede? Geef het door aan ons rietdekkersbedrijf. Is uw woning, molen, boerderij of bedrijfspand al voorzien van een rieten dakbedekking? Laat deze dan repareren of onderhouden door rietdekkersbedrijf Schut. Onze veelzijdige rietdekker zet zijn diensten graag voor u in in Ede.

Een rieten dak in Ede loopt ook schade of aanslag op

Rieten daken gaan gemiddeld zo’n 30 jaar mee in goede staat. Onze rietdekker verlengt deze levensduur graag. Zo kunt u langer genieten van uw dakbedekking. En hoeft u niet meteen uw volledige dak te laten vervangen. Omdat onze rietdekker ook prima uw dak in Ede kan repareren en onderhouden, is rietdekkersbedrijf Schut uw complete partner.

Ede

Elk rieten dak staat bloot aan vele invloeden van buitenaf. Ook uw rieten dakbedekking in Ede zal daardoor aanslag van mos en algen opvangen. Dit staat ten eerste wat ontsierend, maar kan ook ernstige schade veroorzaken. Net als een hevige storm. Is uw dak beschadigd? Laat het dan repareren door onze specialist. Als wij een nieuw dak realiseren of riet moeten plaatsen bij een reparatie, dan gebruiken wij hiervoor eersteklas, Nederlands riet. Kies ook voor deze duurzame en ecologische oplossing!

Vijf kenmerken van onze rietdekker

U schakelt natuurlijk niet graag zomaar een rietdekker in voor klussen aan uw gewaardeerde woning, molen of pand. U wilt echt vakmanschap. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Rietdekkersbedrijf E. Schut bestaat al meer dan 150 jaar. Al vijf generaties van familie Schut zijn actief geweest in dit vak. Inmiddels voldoet elke rietdekker van ons aan het volgende:

 • Volledig opgeleid
 • VCA gecertificeerd
 • Lid van de vakfederatie

Neem contact op met rietdekkersbedrijf Schut vanuit Ede

Kortom, als u in Ede een prachtig, duurzaam en ecologisch dak wilt hebben, dan bent u bij rietdekkersbedrijf Schut aan het juiste adres. U kunt ons op meerdere manieren inschakelen. Laat uw wensen achter op ons contactformulier, mail ze naar info@schut-rietdekker.nl of geef ze telefonisch aan ons door via 0342-442046. Dan heeft uw pand in Ede straks ook een prachtig rieten dak.

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers