Kies voor een opgeleide vakman

U wilt natuurlijk niet zomaar een rietdekker inschakelen voor uw rieten dakbedekking. Dat begrijpen wij heel goed. Een rieten dak is een waardevol en bijzonder element van uw woon- of werkomgeving. Het dient daarom zorgvuldig en op de juiste wijze behandeld of gerealiseerd te worden. Kies daarom voor rietdekkersbedrijf Schut. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar lang expert is op het gebied van rieten daken. Elke rietdekker van ons is volledig opgeleid en weet dus precies wat hij doet. Lees snel verder wat wij voor u kan betekenen!

Onze rietdekker houdt van zijn werk

Omdat wij als familiebedrijf opereren, draagt elke rietdekker van ons een grote liefde, passie en enthousiasme voor het vak. Dit is terug te zien in zijn werk. Onze specialisten nemen elke klus als een uitdaging. Zij zetten hun beste beentje voor om topkwaliteit te realiseren die precies aan uw wensen voldoet. Of zij nou een traditioneel rieten dak met een open constructie realiseren of een moderner schroefdak met dichte constructie. Ook een eenmalige reparatie of grondige onderhoudsbeurt volbrengt onze expert op het hoogste niveau. Elke opdracht is onze rietdekker evenveel waard. Waar behoeft u zijn vakmanschap voor?

Sluit een onderhoudscontract af

Als u niets laat doen aan uw rieten dakbedekking, heeft deze gemiddeld een levensduur van 30 jaar. Door regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw dak, verlengt u deze tijd aanzienlijk. En vergeet reparaties bij schade niet. Onze rietdekker is prima in te schakelen voor deze diensten. Schade na een storm? Heeft een vogel een nest gemaakt in uw dak? Of heeft u last van lekkage?

Rietdekker

Laat uw dakbedekking door ons repareren. Is de kleur van uw dak aangetast door aanslag van mos en algen? Of heeft u behoefte aan een brandwerende coating? Laat ons uw dak onderhouden. Hierbij nog enkele redenen waarom kiezen voor ons verstandig is:

 • VCA gecertificeerd
 • Al vijf generaties oud
 • Lid van de vakfederatie
 • Eersteklas, Nederland riet
 • Enkel opgeleide vakmensen

Contactgegevens rietdekkersbedrijf Schut

U begrijpt, als u op zoek bent naar een ervaren, gediplomeerde en gepassioneerde rietdekker, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. U bent terecht gekomen bij rietdekkersbedrijf Schut. Wij benieuwd naar uw wensen. Geef ze aan ons door via ons contactformulier, e-mailadres info@schut-rietdekker.nl of telefoonnummer 0342-442046. Onze rietdekker maakt van uw wensen werkelijkheid!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers