Bekend in de hele provincie

Rietdekkersbedrijf E. Schut staat in heel midden-Nederland, dus ook in Gelderland, bekend als dé expert op het gebied van rieten daken. En niet als nieuwkomer, maar al meer dan 150 jaar aan ervaring. Wij zijn een gepassioneerd, zeer ervaren en opgeleid familiebedrijf. Vier generaties Schut gingen ons al voor. Wist u dat wij gespecialiseerd zijn in het repareren en onderhouden van rieten daken op monumentale boerderijen en molens in onder andere Gelderland? U kunt uw pand dus prima en zorgeloos in onze volledig opgeleide handen leggen. Ook als u een nieuwe rieten dakbedekking wilt laten realiseren door een rietdekkersbedrijf, dan is de rietdekker van rietdekkersbedrijf Schut dé vakman die u zoekt. Schakel vandaag nog onze vakbekwame rietdekker in om zijn diensten te ontvangen in Gelderland.

Verschillende daken in heel Gelderland

U wist misschien nog niet dat rieten daken onder te verdelen zijn in twee soorten. Namelijk een traditioneel dak en een schroefdak. Als u kiest voor een traditioneel dak, dan realiseert onze rietdekker deze met een open constructie. Dit geeft het dak die traditionele en ambachtelijke uitstraling. Een schroefdak heeft een dichte constructie en is hierdoor brandveiliger en beter geïsoleerd. Bent u al de gelukkige eigenaar van een rieten dak, maar is deze beschadigd of aangetast door algen en/of mos? Laat onze rietdekker uw dak dan repareren of onderhouden. U kunt bij ons rietdekkersbedrijf ook een onderhoudscontract afsluiten. Dan weet u zeker dat uw dakbedekking in optimale kwaliteit blijft. Wij hebben al heel wat daken in Gelderland mogen realiseren en mogen oplappen. Kijk gerust even rond!

Gelderland

Niet zomaar een rietdekker in Gelderland

U doet natuurlijk het liefst zaken met de beste rietdekker. Wij kunnen u alvast vertellen dat rietdekkersbedrijf Schut aan al uw wensen voldoet. Hierbij enkele kenmerken van onze rietdekker:

 • Wij werken met opgeleide vakmensen
 • Wij zijn al vijf generaties actief in het vak
 • Wij dragen al 150 jaar ervaring met ons mee
 • Wij werken nog steeds als gepassioneerd familiebedrijf
 • Wij zijn gespecialiseerd in monumentale boerderijen en molens

Laat rietdekkersbedrijf Schut uw klus in Gelderland oppakken

Wilt u zakendoen in Gelderland met een VCA gecertificeerd bedrijf? Dat aan is gesloten bij de vakfederatie? Kies dan voor rietdekkersbedrijf Schut. Vul ons contactformulier in, mail naar info@schut-rietdekker.nl of bel naar 0342-442046. Dan helpen wij u spoedig in Gelderland aan een prachtig rieten dak!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers