Rieten daken

Bent u op zoek naar een traditioneel rietdekkersbedrijf dat bij u in Utrecht een rieten dak kan realiseren? Dan bent u bij rietdekkersbedrijf Schut aan het juiste adres. Onze rietdekker creëert rieten daken op traditionele wijze. Wij werken daarom ook enkel met opgeleide vakmensen. Heeft u al een rieten dak in Utrecht, maar wilt u deze laten onderhouden of repareren? Ook dan is onze rietdekker de professional die u kan helpen. Maak snel een afspraak met rietdekkersbedrijf Schut. Wij zorgen er graag voor dat uw pand in Utrecht straks is voorzien van het mooiste rieten dak.

De levensduur van een rieten dak in Utrecht

Gemiddeld gaat een rieten dakbedekking zo’n 30 jaar mee. Dat betekent echter niet dat het na die tijd compleet vervangen moet worden. Een dakbedekking van riet is namelijk prima te onderhouden. Schakel hiervoor een rietdekker van rietdekkersbedrijf Schut in. Wij verlengen de levensduur van uw dak in Utrecht aanzienlijk. Wij weten deze daken dusdanig kwalitatief te onderhouden en te repareren dat u er wellicht zelfs nog meer plezier aan beleeft.

Utrecht

Zoekt u dus naar een rietdekker in midden-Nederland die zeer gespecialiseerd is in het maken, repareren en onderhouden van daken? Maak dan snel een afspraak met rietdekkersbedrijf Schut.

Werk van onze rietdekker in Utrecht

Rietdekkersbedrijf E. Schut is expert in het verwezenlijken van zowel traditionele daken van riet als schroefdaken. Bent u benieuwd naar de verschillen? Een traditioneel rieten dak wordt gebouwd volgens de eeuwenoude open constructie. Houdt u van karakter? Laat onze rietdekker dan zo’n dak bij u realiseren. Kiest u liever voor een meer brandveilige en beter isolerende constructie? Dan biedt een schroefdak uitkomst. Welke keus u ook maak, onze rietdekker sloopt uw oude dakbedekking zorgvuldig en voert het afval netjes af. Indien nodig herstellen wij de dakconstructie of passen deze aan. Het plaatsen van een (extra) schoorsteen is dan ook meteen mogelijk.

Hier staan wij om bekend in Utrecht

 • Wij bestaan al meer dan 150 jaar
 • Wij werken duurzaam en ecologisch
 • Wij werken met eersteklas, Nederlands riet
 • Wij controleren het riet uitvoerig voor gebruik
 • Wij hebben gediplomeerde vakmensen in dienst

Schakel ons in in Utrecht

Bent u benieuwd naar onze diensten? Stuur uw wensen naar e-mailadres info@schut-rietdekker.nl of laat ze achter op ons contactformulier. Bellen kan naar telefoonnummer 0342-442046. Rietdekkersbedrijf E. Schut helpt u graag aan een mooi rieten dak in Utrecht!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers