Wij zijn geen standaard klusbedrijf

Rietdekkersbedrijf E. Schut is geen standaard klusbedrijf. Wij onderscheiden ons van andere dakdekkersbedrijven op verschillende gebieden. Ten eerste zijn wij gespecialiseerd in traditionele rieten daken. Ten tweede werken wij alleen met volledig opgeleide en gepassioneerde specialisten. Dat lukt ons al meer dan 150 jaar. Al die tijd werken wij namelijk als familiebedrijf in heel midden-Nederland. We zijn inmiddels beland bij de vijfde generatie. Een ander belangrijk punt is dat ons rietdekkersbedrijf VCA gecertificeerd is. En natuurlijk zijn we aangesloten bij de vakfederatie. Neem contact met ons op als u interesse heeft in de diensten van rietdekkersbedrijf Schut.

Wat mag ons rietdekkersbedrijf voor u betekenen?

Wij vertellen u graag wat meer over onze diensten. Uiteraard zijn wij prima in te schakelen voor het realiseren van een traditioneel rieten dak. Wilt u in dat geval een dak met een open constructie (eeuwenoud, ambachtelijk en karakteristiek) of een dichte constructie (moderner, brandveilig en beter isolerend)? De specialisten van ons rietdekkersbedrijf vertellen u graag meer over deze mogelijkheden. Bent u al de trotse eigenaar van een rieten dakbedekking? Laat deze dan zorgvuldig en correct onderhouden. U verlengt daarmee de levensduur namelijk aanzienlijk. Waar een dak van riet normaal zo’n 30 jaar meegaat, kan deze na een onderhoudsbeurt of reparatie van onze rietdekkers nog jaren langer in tiptop staat blijven. Lees snel verder over welke diensten rietdekkersbedrijf Schut u kan bieden.

Hoe kunnen wij uw dak onderhouden en repareren?

Graag geven wij u enkele voorbeelden van wanneer onze diensten als geroepen komen. Houdt daarbij in gedachten dat wij altijd met eersteklas, Nederlands riet werken. Topkwaliteit dus. En omdat wij expert zijn in rieten dakbedekking gebruiken wij het juiste gereedschap, zoals verrijkers en shovels. Wist u ook al dat wij gespecialiseerd zijn in monumentale boerderijen en molens? Hierbij enkele situaties waarin rietdekkersbedrijf Schut uitkomst biedt:

 • Heeft u schade na een storm?
 • Heeft uw dak aanslag van mos en algen?
 • Heeft u last van kale plekken en lekkage?
 • Heeft u behoefte aan een brandwerende coating?

Wij repareren, herstellen en onderhouden uw dak zoals u wenst!

Rietdekkersbedrijf

Neem contact op met rietdekkersbedrijf Schut

Kortom, in rietdekkersbedrijf Schut vindt u uw complete partner. Wilt u onze vakmensen inschakelen? Laat uw gegevens dan achter op ons contactformulier. Dan nemen wij contact met u op. U mag ons ook mailen via info@schut-rietdekker.nl. Bellen kan naar 0342-442046. Rietdekkersbedrijf E. Schut maakt van uw dak een prachtig, traditioneel en goed onderhouden rieten dak!

Vrijblijvend informatie
  captcha

  Rietdekkersbedrijf Schut staat voor:

  • 150 jaar ervaring
  • Liefde en passie voor het vak
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Aandacht voor duurzaamheid

  Vakfederatie Rietdekkers